Motoros redőny
Motoros redőny
Motoros redőny

Ma már elérhető luxus a motoros redőny.

Néhány évvel korábban még igaz volt, hogy a motorizált redőnyök elsősorban az olyan háztartásokban és irodákban kerültek telepítésre, amelyek minden tekintetben a legmodernebb szempontok alapján kerültek kialakításra.
Röviden: pénz kérdése volt, hogy az ember telepíti-e a technikát, avagy sem.

2015-ben már olyannyira elterjedtté váltak a motorizált redőnyök, hogy egész egyszerűen felesleges elérhetetlen luxusként gondolnunk az önműködő szerkezetekre.

Cégünk a piaci árhoz képest is kedvező feltételek mellett vállalja redőnyök motorizálását, vagy komplett szerkezetek garanciális telepítését.

Kényelem és biztonság

A motoros redőnyök használata nagyban megkönnyíti a redőnyök le és felhúzását, s a kényelmi szempontok mellett érdemes kiemelni azt is, hogy egy motoros redőny jóval esztétikusabb is, mint egy hagyományos.

De a biztonság talán valamennyi szempont közül a legelőbbre való.

Ugyanis míg egy hagyományos konstrukció sok problémát okozhat (becsípheti a kezünket, ugyanakkor a nagyszámú, mechanikus alkatrészállománynak köszönhetően több esély van a meghibásodására is), addig a motoros változatok hosszú éveken át rendeltetésszerűen és megbízhatóan működnek, s valóban nem kell mást tennünk, mint megnyomni egy gombot, ha szabályozni szeretnénk.

Mindemellett azt sem szabad elfelejteni, hogy mivel a redőny útja állandó, így a lamellák egymásra illeszkedésével sem lehet probléma.
Ha mechanikusan, tehát gurtnival használjuk a redőnyt, a különféle erőhatások eredményeképpen sohasem ugyanúgy, ugyanolyan sebességgel és erővel távolodnak, illetve közelednek az egyes elemek egymáshoz, így természetes, hogy a meghibásodás egyfelől hamarabb bekövetkezik, másfelől jóval radikálisabb lehet.

A motoros redőnyök használata tehát nem csupán kényelmes és esztétikus megoldás, de a redőnyszerkezet hosszú életét is garantálja.

Hívjon bennünket most, ha szeretne motorizált redőnyre váltani, s kérje egyedi ajánlatunkat!