Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök

…ugye, mennyivel jobb az árnyékban!

Válassza egyedi gyártású redőnyeinket, reluxáinkat, szalagfüggönyeinket, s garantálja a lakás megfelelő árnyékolását hosszú-hosszú évekre!

Az egyedi gyártású árnyékolástechnika mindig hatékonyabb, hiszen ha velünk készítteti el a megfelelő darabokat, nem kell tartania a kompatibilitási problémáktól.
Ha ugyan is előre gyártott reluxát, vagy szalagfüggönyt vásárol, a szintén sorozat gyártott redőnyök megvásárlásához hasonlóan kockáztatja a jól ismert, roppantul idegesítő jelenség bekövetkeztét: „na, ez nem stimmel”.

Rendeget gond lehet a méretezésen kívül is, s bár nem szeretnénk kifejezetten a sorozat gyártott árnyékolástechnikai elemek felett pálcát törni, sajnos nem a hosszú életükről híresek.

A nagy világmárkák, melyek valóban kiváló minőséget képviselnek, mindezzel szemben kifejezetten borsos áron kerülnek forgalmazásba, s végeredményben ugyan azt a minőséget hozzák, mint cégünk, csak éppen bőségesen a mi áraink felett.

Redőnyök

Nem csupán a nyári melegben nyújtanak kellemes árnyékot a belső terek számára, illetve tartják odakint az elviselhetetlen forróságot, de télen is kiválóan védenek a hideg ellen, sőt! Egy minőségi, nálunk készült redőny segítségével komoly mértékben csökkenheti téli fűtésszámláját is!

Reluxák

A reluxa nagy előnye, hogy lényegében minden helyiségben hasznos lehet, s a nálunk készülő darabok stílusra és színre is komoly választékot kínálnak, így nem lehet gond esztétikai tekintetben sem.

Bár elsősorban irodákba és dolgozószobákba szokták kérni egyedi gyártású reluxáinkat, sokszor ajánljuk őket előszobákba és konyhákba is, hiszen egyetlen mozdulattal fényt varázsolhatunk a helyiségbe, vagy éppen kellemes árnyékot, az adott fényviszonyokhoz akár percenként igazodva, könnyedén és kényelmesen.

Szalagfüggönyök

A szalagfüggönyök lényegében a reluxák még barátságosabb, még inkább az otthonba, vagy a kellemes hangulatú irodába illeszkedő változatai, melyek fém lamellák helyett textil elemekből állnak, s míg a reluxák fém szalagjai többnyire horizontálisan helyezkednek el, addig a szalagfüggönyök textil elemei vertikálisan vannak egymáshoz illesztve.

Mindennek köszönhetően egészen más fényáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek. Segítségükkel egyetlen mozdulattal árnyaltabb hangulatú fényeket lehet varázsolni odabent, s megjelenésükben is a finomabb, kecsesebb vonalakat képviselik.