Rovarháló Kft.

Mert a rovaroknak kívül tágasabb!

Egyedi készítésű szúnyogháló és különleges árnyékolástechnika rövid határidővel, megbízhatóan!

Egyre több házban és lakásban szereltetnek be újra rovarhálókat és szúnyoghálókat, hiszen napjainkban rengeteg a kellemetlen, idegesítő rovar, s bár valóban esztétikus, ha az ablak mögött máris az udvart, a külvilágot látjuk, éjszakánként mégis jobb, ha a rovarok és a bogarak odakint maradnak.

Cégünk 10 éve foglalkozik egyedi szúnyoghálók gyártásával, s a nagyiparban megvásárolható változatokkal ellentétben mi garantáljuk, hogy nem csupán legyártjuk a rovarhálót, rövid határidővel, a megrendelt méretben, de be is szereljük azt garanciálisan.

A helyszíni felmérést követően árajánlatot készítünk, megbeszéljük megrendelőnkkel a részleteket, egyeztetjük az elgondolásokat a lehetőségekkel, majd hamarosan legyártjuk a kért hálókat, s a megbeszélt időpontban beszereljük azokat.

Cégünk nem csupán szúnyoghálók, de prémium minőségű reluxák, redőnyök és szalagfüggönyök egyedi gyártásával is foglalkozik.

Válassza a megbízható, hosszú életű, egyedi gyártású rovarhálóinkat és árnyékolástechnikai elemeinket, s a tömeggyártással szemben szavazzon bizalmat a mestermunkának!

Csapatunk

Soltész György

Soltész György

ügyvezető

Soltész György

ügyvezető

Telefon: +36 70 670 29 68
Email: rendeles@rovarhalokft.hu

Harsányi Zoltán

Harsányi Zoltán

ügyvezető

Harsányi Zoltán

ügyvezető

Telefon: +36 70 670 29 67
Email: rendeles@rovarhalokft.hu