Műanyag nyílászáró

Mert több millió elégedett felhasználó nem tévedhet

Világszerte egyre népszerűbbek a műanyag nyílászárók. Ennek alapvetően két fő oka van.

Az egyik a természetvédelem: a megfelelő körülmények között előállított műanyag nyílászárók összehasonlíthatatlanul kevésbé károsítják a környezetet, mint a fából készült ajtók és ablakok, hiszen nem kell egyetlen fát sem kivágnunk ahhoz, hogy elkészülhessenek a termékek.

A másik ok pedig nem más, mint annak ténye, hogy a legmodernebb technológiával készült műanyag nyílászárók tartósabbak a fa változatoknál, s hőtartó hatásuk is jelentősebb.

Cseréljen műanyag nyílászárókra, hogy soha többé ne kelljen ezzel a kérdéssel foglalkoznia!

A műanyag ajtók és ablakok standardizált eljárással készülnek, ennek megfelelően bármilyen további eszközre, alkatrészre is legyen szükségünk, nincs más teendőnk, mint megadni a nyílászáró gyártási számát.

A fa, bár nagyon esztétikus és természetes anyag, egy idő után elvetemedik, illetőleg vannak olyan ajtók, amelyekre ez nem feltétlenül igaz, ám azok olyan magas összegekért találnak csupán gazdára, hogy nagyon kevesen engedhetik meg maguknak a minőségi fa nyílászárókkal való, teljes körű felszerelkezést.

A műanyag nyílászárók ára nagyon kedvező, beépítésük egyszerűen megoldható, míg felületük strapabíró és könnyen tisztítható, speciális felületkezelést sem igényelnek.

Ha új műanyag nyílászáróját egyben rendeli a redőnnyel, rengeteg pénzt takaríthat meg.

Amennyiben a nyílászáró és a redőny egyazon kollekció részeként kerülnek beszerelésre, nem csupán esztétikusabb és az egymáshoz illeszkedés révén tökéletes egységet kapunk, de a rezsink is jóval alacsonyabb lehet idővel.

Mindennek pedig nagyon egyszerű a magyarázata: a különálló, bár összehangolt egységek hőtartása olyan szigetelést alakít ki, mely hatékonyságának köszönhetően már rövidtávon is meglátszik a havi fűtés-hűtés költségeink jelentős csökkenésén.
Télen nem jön be a hideg és nem távozik odabentről a hő, míg nyáron akár szükségtelenné is válhat a légkondicionáló használata.

Érdekli kombinált szolgáltatásunk? Kérje egyedi árajánlatunkat!